13 Eylül 2010 Pazartesi

Kendi Kendime Kekelemece

Ben anladım. Benim yazamama sebebim, fotoğraf yüklemedeki sınırlılıklarım. Yazmayı özledim of, ama öyle güzel fotolar birikti ki. Hem buraya koymazsam hırsızlar göz koyuyor bilgisayarıma, satamadan da getirmiyorlar tabii. E n'apacağım o zaman? Mevsimler de geçiyor of.

Uzuuun bir vakti bloguma ayıracağım. Değmez mi? Değer. Ada'cığımın çünkü bu blog.

*
Kendi kendime konuştum. Biraz lahana turşusu modunda oldu galiba.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ilgiyle bekliyorum kendi adıma gül

selma baltacı dedi ki...

Hoş geldiniz diyelim, çünkü gerçekten epeyi uzun bir ara verdiniz. Umarım iyisinizdir ve güzel kızınızla ilgili yeni yeni hikayelerinizi paylaşırsınız bizimle.

Sevgiler Selma,

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Bu kadar ara verme lütfen.Özlüyoruz.Hem fotoları bir ara eklersin nasıl olsa.Sen yazmaya devam et olur mu? Gerçi sizin fotolara bayılıyorum ama olsun.

Buket dedi ki...

Neden yazmıyorsunuz?Yazın ki bizler yalnız kalmayalım. İnsan paylaştıkça inanın hayat daha güzel geçiyor ben de uzun zamandır yazamıyorum aslında her gün aklımda ama beni engelleyen bişi var.Yapamayınca yazmak içimden gelmiyor.İnat işte. Bloğa eklenti yapmak isteyip bir türlü başaramadım.Aslında biraz yardıma ihtiyacım var.Neyse aslında size şunu söylemek istedim bundan 3-4 ay önce gazeteden kupon biriktirerek aldığım bir kitabın (bebek bakım sorunlarına mucize çözümler) çevirisini yapmışsınız.Kitabın tamamını okuyamadım.Sizinle bloglaşmak daha bir güzelleşti sanırım.

derya dedi ki...

hoşgeldiniz yapıncak hanım, lütfen gitmeyin, lütfen yazın, sizi çok özledik;)