1 Mart 2010 Pazartesi

Bir 1 daha...

1 Ocak'ta Kış Güneşi doğarsa, 1 Mart'ta da bahar güneşi doğar. Olan kaynayıp giden Şubat'a mı olmuştur, kaydedilmemiş 'ilk'lere mi, tuşlara değmeden her gece kafada yazılmış romanlara mı, dondurulmamış 'an'lara mı olmuştur bilinmez.

Kendime sözümdü 'en azından' 1 Mart'ta tekrar yazmaya başlamak. Hani baharın ilk günü ya, hani kışın arka kapısı ya, yeni hayallerin başlangıcı ya, hani '1'den başlamak güzeldir ya...

Resim yok -aslında çok tabii. Ama alet edevat gerek, akrep yelkovan gerek, olayları sıralayacak zihin berraklğı, anıları yanyana getirecek ruh sükuneti gerek. Yok n'apalım. Ama verilen söz tutulur. En azından sade bir "iyiyiz" demek için. Hani okuyan kaldıysa bizleri.

Bir de kızıma mahçup olmamak için daha fazla. Bu en renkli günlerinde boş ve renksiz sayfalarla çıkmamak gerek karşısına yıllar sonra.

Yine de başlamak zor.

Bak işte, gördün mü miniğim? Beceremiyorum zor.

Ama iyisin, şeker pembesin, fıkır fıkır, kikir kikirsin, hayatımın neşesi, kalbimin her atışı sensin. Yazmadı annem diye kızma yani.

Yaşıyorum seni.

13 yorum:

burcu dedi ki...

ben meraktaydım...

dgül dedi ki...

Özlemişim, yüreğinden gelen, su gibi berrak cümleleri ve seni Yapıncak'cığım... İyilik haberlerinizi aldığıma çooook sevindim, hem senin, hem de Ada kuzusunun... Ve sabırlıyım, iyisiniz ya; gelir artık nasılsa özlenen cümlelerin devamı... Sevgilerimi yolluyor ve öpüyorum ikinizi de...

nohut oda dedi ki...

baharla birlikte minik adanın güzel resimlerinide görürüz inş..

Gülfer dedi ki...

:)

HaNdE... dedi ki...

okuyan ve bekleyen var merak etme :)

elif ada dedi ki...

Çok özlüyoruz biz sizi. Ve bu yaz Ankara'ya bekliyoruz. Hem Ada'lar tanişacak hem birlikte müzik yapilacak. Söz mü? Lütfen...

Begüm Baltacı dedi ki...

Olsun varsın,
Hepimiz anneyiz ve hepimizin yoğunluk ve yorgunlukları oluyor. Bu demek değil ki birbirimizi unuyoruz! Aksine merak ediyoruz, ne zaman olursa olsun, arada bir de olsa, içinizde duygular biriktikçe yazın ki, biz de sizden hem haber em de feyz alalım :)

Sevgiler,

chotto matte dedi ki...

oh be sonunda!

Shade and Love dedi ki...

Sevindim yeniden geldiginize :) . Okuyamayinca sizi , sıkıntılar olmali diye geliyor insanin aklina . Gecmis bitmis olsun umarim . Kalbiniz Ada Kizinizla saglikla atsin .
Hosgeldiniz , ne iyi ettiniz :)
Sevgiler
Hasene

bilge dedi ki...

ada kızınız mutlu mesut sağlıklı olsun ve savaşssız barış dolu bir dünyada yaşasın maşallah pek tatlı allah sizlere bağışlasın ..bahtı ve şansı güzel olsun...sevgi ve dostlukla...

ela selin dedi ki...

Cok özlettin kendini yine.
Olsun ne yapalim. Ne güzel anlatmissin, yazmak degil yasamak lazim bazen.

Denizkızı dedi ki...

Ohhhh beeee...
Şükür kavuşturana...
Meraktaydım.Bazen olur bazen olmaz senoryolar da.İyi olmanıza sevindim. Arada yazın özletmeyin kendinizi.Bu arada geçmiş olsun.
Kucak dolusu selamlar,sevgiler...

Burcak dedi ki...

Hosgeldin caniiim:)