26 Haziran 2009 Cuma

Merdiven

Bebeğim bugün 23 aylık!

Ve biz 23.ayında, tam da bugun, onu ilk kez yatıya bırakıyoruz. Onu bırakıp gidiyoruz yani! Halasında kalacak, çok emin ellerde. İkizlerle. O kadar hayran ki Yasemin'le Selim'e, eminim çok güzel geçirecek şu bir-iki günü.

...ama...

Tuhaf bir burukluk var içimde işte, sanki kötü veya çoook yanlış bir şey yapıyormuşum gibi bir his. Biliyorum, biliyorum, mantıksız! Ben de mantıksız olduğunu çok iyi biliyorum. Çok komik, içim ona sarılıp böhür böhür ağlama hevesinde. Bu insan beyni bir tuhaf...

Oysaki o, biliyorum müthiş güzel zaman geçirecek, sadece iki kuzenin peşinden koşmaktan biraz yorulabilir o kadar!

Amaaan işte böyle...
Hala uyuyor miniğim, hep böyle bir yere gidilecek günlerde en uzun öğle uykularını çeker. Oh iyi de eder. Uyu kuşum, mışıl mışıl uyu.

Canım kızım. Çok güzel geçir şu iki günü tamam mı? 'Anne-anne' diye tutturur musun acaba? Tutturma miniğim, tadını çıkar işte. Ama o son günlerde keşfettiğin favori sahnelerini yaşatma halanlara. Biliyorum yaşatmazsın, nazın zaten hep annene.

Of hadi miniğim, uyan artık, cicilerini giydirelim sana, iki mıncık hırpalayım seni, üç-beş öpücük hırsızlığı yapayım yanağından doyasıya.

*


Uyandı. Heyecanla hazırlandı, daha büyük bir heyecanla halasıyla Yasemin'i karşıladı.

Bu merdiven böyle şenlik görmedi! İyi eğlenceler miniğim!!


8 yorum:

Mine dedi ki...

Yapincak bu postdaki gibi fotograflari nasil kolaj yapiyorsun, hangi programda?

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Mine Picasa'da seçip, kolaj yap diyorum, orada da oynuyorum. Çok basit.

Mine dedi ki...

sagol. hic gormemisim bu fonksiyonu Picasa'da.

ALPI HARIKALAR DIYARINDA dedi ki...

annelik bazen hastalikli bir ruh hali gibi gelir bana. Bir yandan iki sn nefes almak icin can atiyor insan; o dakikalari elde ettigin an da keske cocugum da yanimda olsaydi deniyor. Keyfini cikartman dilegiyle.

cimcime dedi ki...

Bu güzel blogunuza rastlayınca insanlarda bu güzellikleri görsün istedim.

O nedenle maydanoz blog topluluğu arasında tanıtımı için bir sayfa ayırdım, mesajım o yüzdendir. Selamlar..

Nurdan Gencturk dedi ki...

umarım keyifli bir nedendendir bu ayrılık?? Eğer öyleyse keyfini çıkar bu minik kaçamağın. Bakalım biz ne zaman cesaret edebileceğiz buna? Teknik şartlardan ötürü sonbahardan önce olamayacak herhalde...

ikizbebek dedi ki...

Yapıncak selam,
bebekler ne zamandan itibaren ebebeynlerinden uzak kalabilirmiş?1-2 günde olsa.Ben bir ara 2 yaş diye duymuştum ama bilgin varmıdır?
sevgiler.

Mine dedi ki...

Yapincak kac seferdir deniyorum kolaj isini olmuyor! acaba Firefox'da bu fonksiyon gecersiz mi diye Explorer'da girdim onda da olmuyor. Goruyorum download'un altinda "make collage" sikki var ama uzerine tiklayamiyorum. olmuyor, olmuyor! nedir isin sirri?