5 Şubat 2009 Perşembe

İki Küçük Hanım

Dört gündür internet bozuk. 1 dakika burda, 41 dakika yok -gibi bir şey. Ne onunla, ne onsuz. Hayat zor.

Şu an internet burda ama konu başka. Konumuz, konuklarımız. Çoook rötarlı bir buluşma. Bir sürü kez telefonla konuşma, "bebek bakım sorunlarını" birlikte deşmeye çalışma, gruplardan mail'lerden iletişim, buluşmak için bol istek-no zaman. Vesaire. Vesaire.

Tanışmıştık. Ama bugün buluştuk!

Beyza ve Gökçe bizdeydi bugün. Aman ne güzel bir gündü. Hatta ilginçtir biz sohbet bile edebildik. Çocuklarla iken. Hem de uzun!

Beyza Ada'dan 7 ay küçük. Narin ve bıcırık bir tatlı hanım. Fıkır fıkır, hareketli; akıllı bakışlı, güzel gülüşlü. Birlikte "kaşık dizmece" (yemece/yutmaca), "puzzle yapmaca" (yemece, yutmaca) oynayıp, dans-müzik yaptılar Ada'yla.

Bize sohbet için şans verdiler. Ama makineye bir poz için şans vermemiş bizim minikler. Bu kadar harekete, bu kadar foto. En azından ikisi de fotoğraf karesinin içinde!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kuzucuğum Ada,arkadaşınla ne güzel oynuyorsunuz.Yine bakışların harika.Dudakların ayrı bir güzellikte,kazağın üzerindeki aksesuarın hepsinden öte.İyi ki bu sıte varda özlem gideriyoruz.ah ah dudaklarım nasıl kaşındı senin yanakların için anlatamam.semra teyze

derya dedi ki...

kıskanmadım desem yalan olur keşke bizde istanbulda olsak gruplarınıza katılsaydık
çok şeker görünüyorlar

Oya Kayacan dedi ki...

Görmeyeli kocaman olmuşsun sen Ada. Elma fotoğraflarında hele. Ye ye ye... Sevgiler sana ve anneye.