29 Aralık 2008 Pazartesi

Mutlu Evler, Işıldayan Ağaçlar

Çam ağaçları mutlu evlerin simgesidir. Mutlu insanların, huzurlu yuvaların, mutlu ederek mutlu olan kalplerin simgesidir.

...diye düşünüyorum birkaç gündür. Buz gibi sokaklarda yürürken, ışıldayan evlere bakmak hoşuma gidiyor, baktıkça içim ısınıyor gibi geliyor.

O ağaçların kimler tarafından, ne çeşit küçük törenlerle süslendiklerini hayal etmeye çalışıyorum. Süslerin nasıl seçildiğini; renklere ya da çam ağacının diyelim evin hangi köşesine konmasına nasıl karar verildiğini tahmin etmeye çalışıyorum. Daha da ileri gidip gerçekten o evlerin, o evlerde yaşayanların hikayelerini merak ediyorum. İşin içinden çıkamayınca, onların hikayelerini kendim yazıyorum.

Kendi kendime bir çeşit oyun oynuyorum...

*
Resimler 3-5 gün önce Ceyda'nın pırpır kalple aile minikleri için düzenlediği yılbaşı partisinden. İkizler rahatsızlanınca, Ada'nın at koşturduğu partiden. Sevgiyle süslenmiş ağacın renklendirdiği, özenle hazırlanmış leziz ziyafetin tatlandırdığı günden.

Adakızım'ı çok mutlu ettin Ceyda. Her şey için tekrar teşekkürler.

6 yorum:

ÇAğ dedi ki...

Bizde ağacımızı süsledik,evi süsledik,gerçi süsler Ayça tarafından teker teker alınmaya çalışılsada,çocuklar bayılır ışıltıya,bak Ada nasıl başında ağacın,öpüyorum yanaklarından kuzumun,özledik vallahi Adakızlı resimleri...
Öptüm

İLKAY dedi ki...

İyi seneler, bol sağlıklı ve mutlu zamanlar diliyorum size...

Tanya's dedi ki...

Cok mutlu seneler...

Hediye ve Gökçekız dedi ki...

Adakızınla ve sevdiklerinle birlikte;sağlıklı,mutlu,neşeli daha nice yıllar dilerim...
Gökçe ve benden kucak dolusu sevgiler...
Sağlıcakla kalın...

Adsız dedi ki...

Ne güzel şeyler yazmışın Yapo çok tatlısın! Koyduğun resimler ise benim çektiklerimden daha güzel...Bayıldım! Sana, küçük Adacığa & bütün kabilene (!) çok çok iyi seneler!

Adsız dedi ki...

Mutlu yıllar Yapo!!

Semra