2 Eylül 2008 Salı

Geçecek Bu Günler

Çok değişiklik yok. Aramaya, denemeye, tanışmaya, yanılmaya devam. Tahmin edilmeyesi hayat deneyimleri yaşamaya, büyümeye devam. Küçüğüm Ada ise bir bebek içgüdüsüyle her şeyin farkında. Sıkıntılı ve huysuz. En kötüsü ise şu an biraz ateşli.

Annem geldi en azından, yarın her şey daha güzel olacak.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben bakıcı konusunda sizin gbi şanssız bir anneyim ...her yeni kişi bebeğimin huyundan suyundan ve benim insanlara olan güvenimden çok şey alıp götürdü... çözüm ise benim için ne yazık ki çözümsüzlük. Deneme yanılma, deneme yanılma, bakalım nereye kadar... Ancak bu konuda yeni bir tezim var bence herkesin bakıcısı ve bebeklerine bakım şekilleri konusunda bir takım sorunları var ve annelerin büyük çoğunluğu sonuçlarına katlanmamak için bu sorunları sorgulamıyor...En azından benim çevremde gözlemlediğim durum bu...

Burcak dedi ki...

Canim,annenin gelmesi super olmus.Simdi icim rahatladi biraz.İnsallah en kısa zamanda istedigin gibi birisini bulacaksin,inaniyorum ben.İstanbulda bu isler biraz daha zor galiba,burada iyi kotu herkes memnun bakicidan.Bu arada facebookta mesajin yoktu ama ben yazacagim sana bigun uzun.Su dersler bi duzene girsin.Optum:)

pinarbk dedi ki...

Geçmiş olsun Ada'cığa...

Geçecek, geçecek merak etme. Yine biryerlerde oturup gülüşerek konuşacağız bu günleri. Daha önce yaptığımız gibi...

Aradım seni, mesaj bıraktım. Gördün mü?

Cakil's Mom! dedi ki...

canım, umarım doğru düzgün vicdanlı bir bakıcı bulursun, ben de aynı arayış içindeyim. şanslı olmayı dilemekten başka çare yok

Gülfer dedi ki...

Ohh, annenin gelmesi ne iyi olmuş! Ada'ya da sana da çok iyi gelecektir eminim onun varlığı. Umarım en kısa zamanda çözülür tüm sorunlarınız. Ada'cığa da acil şifalar dilerim.

Sevgilerimle
Gülfer

defneyleyasamak dedi ki...

Ben de deneme yanılma sürecindeyim şu sıra. Fena halde canımı sıkıyor hatta. Ucundan kenarından birazcık düzgününü bulsak oh diyeceğiz, peki ne zaman???

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Bu işler zor, çok zor...