15 Ağustos 2008 Cuma

Yorumlara Bakınca

Yazıyorum. İçimden geçeni. İnsanın içinden zehir de geçiyor, güneş de. Duygu da geçiyor salya sümük, betonarme mantık da. Bir an bir ana uymuyor. Hatta işin ilginci, siyahıyla beyazı çoğu zaman aynı pistte dans ediyor.

Tabii ki bu "kucaklama" meselesi etkiledi beni. Şöyle sımsıkı sarılabilme, sarılamama işi. Ama eşantiyon anneyim dediğimde, dünyanın en mutlu eşantiyon annesi olduğumu da söyledim. No şikayet. Mutluyum yani. Katıksız.

Sonra... Üzülmüyorum, şükrediyorum. Ama yine sarılmak istiyorum. Olabilir.
Elele tutuşmakla, o bakışla, o gülüşle eriyorum. Yine de sarılmak istiyorum. Olabilir.

Ama ağlamıyorum. Sarılamıyorum diye günlere küfredip, sabrımla savaşmıyorum.
Ama işte...konuşuyorum. Günlük ya bu, yazıyorum.

Dediğim şudur ki; bana üzülmeyin, iyiyim, gözünüz dolmasın, bomba gibiyim.
Sadece çenesini tutamayan, aklından geçeni ağzından kaçıran bir gevezeyim.
İşte böyle...

4 yorum:

sib dedi ki...

iyi ki de varsın Yapıncak...
öyle ya da böyle varız ve var olacağız..günler bizi her şekle soksa da biz yılmadan savaşıp dimdik kalacağız...

sevgiler,

Adsız dedi ki...

e olacak o kadar yapıncak:)insan biraz anlatmasa dili şişer büyük ağırlık yapar,sen anlat biz dinliyoruz,macerana tanık oluyoruz,ihtiyacın olduğunda burdayız,sevgiler..

Oya Kayacan dedi ki...

Yapıncaak, Yapııncaaak... Eşantiyon bedava dağıtılandır. Kimse seni sokakta bulmadı. Ada da seni sokakta bulmadı. Sen eşantiyon olamazsın. Sen özenle bezenle oldurulmuş/oluşturulmuş çok özel bir annesin. Bu geçici günlerinde de sarılamamak gibi bir özelliği olan anne. Kaç yazıdır okuyup, bu kelimeye kızıp, dilimi ısırıp gidiyorum daaaa bu sefer dayanamadım. Sayılı gün çabuk geçer, geçiyor da... Seni ve Ada'yı kucaklıyorum, efor benden... Sen keyfini çıkar, tamam mı?

Burcak dedi ki...

Yapocuum,
Oyaya tum kalbimle katiliyorum,cok guzel soylemis agzina saglik:) Sen bi kere dunyanin en sahane en bebisinin ustune titreyen annesisin(diger annelere haksizlik yapmayalim,benim gordugum diyeyim)Birak bir sure de boyle olsun,hem sonra daha da kiymetli tatli gelecek kizina sarilmak.Hersey geciyor hayatta,sen hic moralini bozma canim:)