12 Haziran 2008 Perşembe

Reunion ve Hayaller

Dün akşam Berfu'lardaydık. Birlikte beş yıl okuduktan sonra, çoook yıl aradan sonra gerçekleşen ikinci "Kolej-5/A" buluşması. İlkokul arkadaşları 25 yıl sonra tekrar biraradaydık. 3 yıl önce de ilk kez Ankara'da bizim evde buluşmuştuk. Dün İstanbul takımındaydı sıra. Berfu ve Ömer evsahipliğinde çok güzel, çok keyifli, bol sohbetli bir akşam geçirdik. Ve...yine fotoğraf yok. Teşekkürler Tolga!


Dünün bir önemi de, Ada doğduğundan beri 3. kez (yazıyla : Üç) gece dışarı çıktım. Ve Fethi ikide kaldı. Çünkü evde Ada'nın başında kaldı. Yardımcımız gelmemişti ya, dışarıya çıkabilme hayalleri kurup, hüsrana uğramıştık ya. İşte o yüzden. Biraz gelişmeler var, herşey belli olunca yazacağım.

Nefes almak iyi geliyor. Dün buluşmadan sonraki feci (mide bulantılı, baygınlıklı) baş ağrıma bakılırsa, ve sebep olduğu şeye -aşırı gevezelik!, durumumun artık vahimleştiği söylenebilir. Yapıncak artık hayata dönmek istiyor. Arada sırada yani, çok iddialı değilim. Ama ayda bir sinema, ayda bir arkadaş ziyareti, ayda bir dışarda yemek, gece sahilde yürümek gibi şeyler artık çok çekici geliyor. Ve tüm bunları Ada'nın evde mışıl mışıl, güvende uyuduğunu düşünerek yapabilmek.

Olacak, olacak. O günleri de göreceğiz. Küçüğümle geçen her dakikanın tadına varmam için artık bu gerekli, şarj olarak yorgunlukları atmak zorundayız.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Yapıncak,
Kesinlikle katılıyorum sana, arada deşarj olmalı.Bebeklerimizin sağlığı ve gelişimi açısından annede iyi olmalı.Lohusalıkta bir ara feci bir anksiyete krizim tutmuştu ve pediatri doktorumuz beni uyarmıştı Ayça'nın bundan çok etkileneceğini söylemişti ve ben terapiye gittim bu yüzden ve bana verilen öneriler arasında kesinlikle dış dialog kur ve kendini eve kapama, bol yürüyüş yap, düzeldim inanır mısın hemde ilaçsız..
Mutlu kal
Çağlayan & Ayça bebek

pinarbk dedi ki...

felekten çalınan zamanlar çoğalmaya başlamış görüyorum ki:))Sevindim senin adına. Babalarla kızların gece başbaşa kalması iyi fikir. Denemeliyim.

(Mailimi gördün mü?)

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Çağlayan ne güzel sen b işin erkenden farkına varmışsın. Aslında hepimiz biliyoruz da...da da da. Doğru yol yakınımızda, şartlar elverdiğince tabii.

Pınar'cığım derhal dene :)) Bir-iki saat de olsa, arada tatil iyi geliyor. Hem babalara da iyi geliyor, öyle değil mi?

annesininoglusu dedi ki...

selam
sitenizle yeni tanıştım ama çok sevdim.Ada kız maaşallah lahana bebeklere benziyor çok şirin

Adsız dedi ki...

Haklısın Sevgili Yapıncak, bende genellikle 2 saatlik ayrılıklar yapıyorum ama döndüğümde boynuma atlayan bir bebekle karşılaşıyorum. Nasıl özlemiş oluyor beni anlatamam, annelik ne güzel birşeymiş!
Sevgiler,
Hülya

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Anneye oğluş hoşgeldiniz, yine bekleriz.

Sevgili Hülya, o özlem gülücükleri, heyecanıaşka hiç bir şeye değişilmez.