25 Haziran 2008 Çarşamba

Biraz Futbol, Biraz Foto

Eminim tüm bebeklerin odalarındaki pencereler, balkon kapıları kapatılmıştır sıkı sıkı. Kazanıp avaz avaz sevinç kusacağız ya! Duymasın minikler, uyanmasınlar heyecanla titreyerek.

Diyerek.

Dışarda -sanki- fırtınanın habercisiyim diyen bir rüzgar. Böylesi bir rüzgar -her ne kadar çölden çölden esse de- böylesi sıcak bir havada, müjde duymuşçasına mutlu ediyor insanı. Akşamki mutluluğun habercisi olsun. Ben de kaptırdım kendimi bu maça. Kazanmak güzel şey ne de olsa. İnsanın canı istiyor.

Gelelim başka konulara. Bugün akraba günüydü buralarda. Önce kuzen Ceyda ile Elian geldi (yanlış yazıyorum eminim. Ceyda?). Ceyda Ada'yı zayıflamış, saçlarını sararmış buldu. Adakız'ın yemek yeyişini görüp ikisi de dehşete düştü, çok güldüler. Akşamüstü de hala geldi. Ada'nın yüzünde çiçekler açtı görür görmez Buğda'yı. Getirdiği oyuncaklara bayıldı ve tabii Buğda'yla uzuun bir sohbete daldı! Çok iyi anlaşır minik halasıyla.

Ceyda'ya dönüyorum. Ondan bahsetmek için nasıl bu kadar geç kalabildim bilmiyorum. Kendinden değil -o sayfalar sürebilir! Fotoğraflarından. Hmm...yine de konuşmamak daha iyi, fotoğraflar anlatsın. Mutlaka ziyaret edin.

Yazık, kazanamadık...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne güzel şeyler diyorsun hakkımda Yapo! "Eliane"i de nerdeyse doğru yazmışsın. Kız'a gelince, sonunda olan oldu ve o parmak ağzında yemek yemek uykusunu getirdi. Ne tatlı şey...

Bu arada, koyduğun resimde saçındaki sarı 'meçler' bariz ortada. İlerde ona papatya suyu sürmeli...

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Ceyda nerde bu senin kedili fotolar bulamıyorum, anlamadım gitti. İki tane koyacaktım şu posta. Dur biraz daha arayayım...
Söylediklerim az bile (bir şey de söyleyememişim ya), baktım da yeni fotoğraflar da bir harika, konuşuruz.