29 Haziran 2008 Pazar

Anneler, Babalar, Büyüyen Bebekler

Ada'nın arkadaşı Alya'nın birinci yaşını kutladık bugün. İyi ki doğdun Alya!

Anneler ve bebekleri olarak bugün yine babalı bir buluşma gerçekleştirdik. Yaz doğumgünleri dışarı taşınca, babalar da bize katılıyor. İyi de oluyor; arkadaşlıklar büyüyor, zahmetler paylaşılıyor onlar gelince. Kısaca: Çok güzel ve çok sıcaktı. Ada'nın sabah uykusundan dolayı, biz yine sahneye geç çıktık. Ama pastaya da yetiştik. Kimler mi vardı? Kimler yoktu ki? Yine öncelik bebeklerin: Alya, Borga, Ada, İdil, Arhan, Elif Rüya, Mehmet ve yeni tanıştığımız bir sürü abla-abi.

Ayben çok güzel bir doğumgünü hazırlamış, teşekkür ediyoruz her şey için (biliyorum internete girmiyorlar ama yine de...) Ayrıca doğumgününe gittik, hediyemizi aldık geldik! Bir yanlışlık var sanki ama??! Evet, doğumgünü kızı Alya, herkese minik bir hediye yapmış. Ada'nın hediyesi kuzucuk kuklaydı. Bayıldı minik, hala içerde onunla oynuyor.

Eve gelince pestilimiz çıkmış vaziyette, anne-baba olmadık yerlerde uyuyakalmışız. Uykusunu en çabuk alan Ada oldu. Sonra biraz Music Together hopladık; biraz şeftali partisi yaptık, çıplak ve şapır şupur. Şimdi baba içerde haftasonu marangozluğunu yapıyor, kız elde kukla ona eşlik ediyor. Yapıncak bir yazıyor, bir gidip ocaktaki yemekleri kontrol ediyor. Bir gün daha böyle geçip gidiyor.

Yarın önemli bir gün.

3 yorum:

pinarbk dedi ki...

Aynı manzara biz de de oluyor. ben yemek yapıyorum ya da bir işle uğraşıyorum. İçerden, birbirine aşık iki insanın neşeli gülüşmeleri geliyor. O anı durdurmak istiyorum. gerçek mutluluk bu...

derbay dedi ki...

Ne kadarız benzer şeyler gerçekten. Bazen "uyusun" diye gözünün içine bakmak, uyuyunca "uyansa da oynasak" demek.

Uyuya, oynaya büyüyoruz ama.. Sizin yaşgünüzü bekliyoruz :)

Hoşçakalın.

ela selin dedi ki...

Ne kadar bilincli bakiyor artik Ada bebek... Artik bebek degil cocuk oldu sayilir, degil mi Yapincak???
Az kaldi sizin de 1. yas gününüze...Gecen sene bu sicaklarda hamile oldugunu düsününce hayat simdi daha da güzel geliyor mutlaka:)))