2 Mayıs 2008 Cuma

Haberler: Bir Kotu, Bir Suru Iyi

Kotu haber: Dun bahsettigim seminer iptal edildi. Dedikleri; iptal edilmedigi, baska bir zamana ertelendigi. Cunku gerekli duyuru yapilmamis, dolayisiyla arzu edilen katilim gerceklesmemis. Boyle dediler, iyi duyurulmadigini soylediler.

Yazik oldu. Genelde muzigin cocugun gelisimindeki onemli yerine orneklerle deginilecegi, cesitli muzik egitim sistemlerinin incelenecegi ve ailelere onerilerin sunulacagi ilgi cekici bir seminer olabilirdi. Degisik grup calismalari, muzik ornekleri dinletileri, vb yapmayi planliyordum. Bir de bunca yogunluk arasinda, seminer hazirliklarina vakit ayirmak icin bin dereden su getiriyordum.

Aslinda insan uzuluyor. Yani takibettigim bir takim cocuk gelisim ve okul oncesi gruplari, bu tip duyurulari ilan eden aile danismanlik merkezlerinin sayfalari ve aile-bebek web sitelerinin hic birinde bu duyuruyu gormedim. Ben de merkezin gorevidir dedim, bir tek burda duyurdum, ve galiba ona erisimi de beceremedim. Neyse artik... Biraz hafiflemis durumdayim en azindan.

Iyi habere gelince, bu seminerden dolayi katilamayacagim iki etkinlige simdi katilabilecegim. Biri onumuzdeki hafta cumartesi gunu minikler icin Sariyer'de yapilacak olan buyuk piknik. Digeri de diger hafta Tarabya'daki Woodsview Preshool'da cogunlugu yabanci aileler ve cocuklariyla yapacagimiz "Music Together" bulusmasi.

Iyi haberin devami ise, yukarda bahsettigim merkez, MT bulusmalarimiza ev sahipligi yapmak istedigini soyledi. Buna gore gelecek hafta da Caddebostan'dayiz. Zaman ve saat konulari netlesince ilgilenenleri haberdar edecegim.

Dun ve bugun cok fazla telefon aldim, yer onermek isteyenler, gorusme talebeden anaokullari ve uc yerden de ortaklik teklifi! Bu kadar ilgi uyandiracagini tahmin edemezdim, cok heyecanlandim. Bebeklerimiz, cocuklarimiz ve aileler icin boyle bir seye ne kadar ihtiyac oldugunu goruyorum bu arada. Bakalim, umarim her sey yolunda gider, dogru kararlari veririm. Ve umarim minikler ve buyukler icin gercekten guzel bir aktivite olur yaptiklarimiz.

2 yorum:

KEO dedi ki...

Hadi bakalım hayırlı olsun teklifler!!Güzel sonuçları olur umarım Ada ve senin için...sevgiler

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Tesekkurler!! Heyecanli bir donem bizim icin evet, ve yorucu! Ama aslinda en onemlisi katilan insanlarin memnun kalmasi, mutlu olmasi.