18 Mayıs 2008 Pazar

Mehmet Bir Yaşında

Bir yıl önce, bir yıl sonra. 27 Nisan 2007 tarihli bu resim, pilates'te çekilmiş. Ada ve Mehmet karnımızda. Aşağıdaki resim ise bugün çekildi. Ada 10 aylık nerdeyse, Mehmet'se artık tam bir yaşında! İkisi de kucağımızda. İyi ki doğdun Mehmet!! Ne güzel bir gün geçirdik sayende. Sağlıkla, mutlulukla yaşa.

Hande o zaman gördüğüm en kocaman ve en güzel hamilelerden biriydi. Ben de hep kocaman olmak istemiştim. Ama karnımdaki minik sadece salata yememi buyuruyordu. İçimdeki azimli kadın ise, sürekli sokakları arşınlamamı emrediyordu. Dolayısıyla gönüllü olarak sürekli salata, üstüne de durmaksızın yürüyüşe girişince, kapanışı 5 kilo ile yaptım. Biliyorum şaşılası bir durum ama şu an konumuz bu değil.

Konumuz çok güzel bir doğumgünü partisi, çok güzel bir pazar günü eğlencesi. Yedik, içtik, eğlendik. Hem bizler, hem minikler. Bu seferki buluşma ayrıca karılı-kocalı oldu. İyi de oldu. Bunca zaman tanışmadığımıza şaşmak gerek.

Yavru kuşlar büyüyor. Bebek kelimesi yerini 'küçük çocuk' lafına bırakacak yavaş yavaş. Ha bakalım...


6 yorum:

Mine dedi ki...

Yapocum anlasilan 1. dogumgunu mevsimi basladi. artik blogda sik sik dogumgunu partileri gorucez herhalde.

hakikaten Hande hem cok buyuk hem de cok guzel bir hamileymis!

sen sadece 5 kilo mu almistin?!!! yahu zaten 3'u Ada olsa, 2'si plasenta ve su, hic mi kalca, gogus almadin?! neyse dedigin gibi konu baska.

bebislerin hepsi de birbirinden guzel, birbirinden tatli, masallah! hele Ada tam takvim bebesi gibi olmus, suslenip puslenince!

ben bir yandan da caktirmadan "Turkiye'den insan manzaralari"na bakiyorum senin blog fotolarinda. bu parti de galiba kokteyl havasindaymis, ikinci resimde arkada beyaz ortuyle giydirilmis masalar goruyorum, uzun ayakli, millet ayakta.

mutlu yillar Mehmet!

pinarbk dedi ki...

Nasıl 5 kilo???

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Evet 5. Göbeğim şişerken vücudum zayıfladı bir şekilde. Ada da bir ay erken geldi, doğurduğum gün 8 kilo gitti. Emzirirken yine aldım gerçi.

Bazen olurmuş böyle, hatta kilo bile verenler varmış.

Gülfer dedi ki...

Aman Allahım!
Bu Hande bizim Hande yahuuu!
Okuldan, Boğaziçi Genetik'den Hande! Oğlu olduğunu duymuştum ama görmek kısmet olmamıştı!

Dünya gerçekten de KÜÇÜK!

Hande'ye selamlarımı ilet Yapıncak. Tekrar buluşursanız bana da haber verin yahu :-)

Sevgiler
Gülfer

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Gülfer, hemen bir organizsayon yapıyoruz o zaman!

Hande Hande, duy sesimiziiii

Oya Kayacan dedi ki...

Bunlar ne yahu, büyüttüm resmi baka kaldım hayran hayran. Bir de ayıptır söylemesi, benim kadar bebek budalası olan ablam Hülya'ya gönderdim O da yesin azıcık...