23 Mayıs 2008 Cuma

Ada Ada Yollarında

Öncelikle önemli bilgi: Yarınki Music Together dersleri olacak, iptal edilmedi.

Çünküüü...iyiyim, hırıltım geçti, ağrılar kayboldu gitti (gerçi bir tek geceleri çıkıp giriyorlar hayatıma). Çünkü moralliyim, çünkü mutluyum. Sebep: Kimler geldi bugün? Ankara'lardan?

Ada'nın Neşe'siyle, Yapo'nun Büşin'i geldi. Kim olurlar? Neşe bizzat anneannesidir Adakız'ın, hafiften aykırı olduğu için anneanne lafını istemez, Neşe dedirtir -henüz diyemese de Ada.

Büşin kim olur? Yapo'nun pek sevgili halasıdır. 'Hala' lafını ikisi de sevmez. Önce Bürçin Abla'dır, sonra bir şekilde Büşin'leşmiştir.

İkisi de Yapıncak'ın, dolayısıyla, Yapıncak'ın yavrusunun sevgilisidir. Ve bu önemli günlerde, kendilerini yollara vurup bendenizi mutlu etmişlerdir. Hem de ne mutluluk! Evlenip başka şehre gidenler ancak bu mutluluğu 'damardan' hisseder. Başka söze ne gerek?

Günümün mutlulukları ve biz ana-kız, kendimizi önce gül bahçesine, sonra da ada yollarına vurduk. İlki iyi geldi, ikincisi biraz mecburiyettendi. Onlar çok memnun, ben çok yorgun (Adakız ise şaşkın, bkz.foto). Yarın dersler, pazar konser.

Bol heyecan... Sağlam bir uyku gerek şimdi, bıçaksızından.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba yapıncak,
öncelikle geçmiş olsun, küçük kuzu ada'yı 1 haftadır falan takip ediyorum. benimde 3 aylık bir kızım var, hamileliğimden beri hep beraber Baby Einstein cd lerini dinliyoruz, çok da hoşuna gidiyor. daha önce yabancı sitelerde okuduğum daha sonrada sizin başlattığınız Music Together etkinliğini imrenerek okuyorum. biz anadolu da küçük bir kentteyiz bu yüzden bu tür etkinliklere katılamıyoruz. Music Together etkinliğinizde kullandığınız müzik ve etkilikleriniz hakkında biraz bilgi ve tavsiye verebilirseniz çok mutlu olucaz kızım ve ben.
sağlıcakla kalın....

pinarbk dedi ki...

O nasıl bir şaşırmadır öyle Ada'cık;)))
İyi olmana sevndim.Birsürü heyecan var hayatında şu sıralar. Stresten de olabilir...

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Sevgili Aslı, ne güzel kızını minicikken müzikle tanıştırmışsın. Music Together'la ilgili biraz daha ayrıntılı bilgiyi bu blogda yazacağım -şu an ada vapurunu kaçırmak üzere panikteyim :) Adada internet bağlantımız yok, onun için gelecek hafta içinde... Çok sevgiler.

Pınar, haklısın fazla koşuşturmaca oldu. Önden heyecan oluyor ve hemen vücut cevabını veriyor. Ders heyecanı bitti, şimdi sıra konserde. Görüşmek üzere!