25 Nisan 2008 Cuma

Yoğun ve Heyecanlı Günler

Çok yorgunum. Uzun zamandır böyle koşturmaca içine girmemiştim. Nerdeyse her gün sokaklardayız ve yine her gün gelenimiz gidenimiz oluyor. Bu harika bir şey. Çünkü bir gün bir günün aynı olmuyor. Ama işte enerji de bir yere kadar. Dün dedim ki tamam, bu kadar, tükendim.

Neler yapıyoruz? Bir kere her sabah Ada'yla park ya da sahil yapıyoruz. Bunda yalnızız. Parktaki kuşları, köpekleri saymazsak. Sonra Ada uyuyor, ben başlıyorum, yazışmalara, görüşmelere, telefonlara. İş kurmak buymuş demek ki. Bir de seminer çıktı başıma. Aslında hoşuma gidiyor, konu ilgi çekici, zamanlama mükemmel, konuyla ilgilenen birilerine bu işi anlatmaksa son derece heyecan verici. Ama yine de ciddi bir iş, hazırlık gerekli, en azından doğru bir planlama yapmak gerek. Az kaldı.

Sonra müzikal buluşma planları. Çok çeşitli gruplarla günleri saatleri netleştirmeye başladık. Ama en önemlisi yer meselesi. Her gün saat 3'ten sonra -başka bir buluşma programı yoksa, Ada ile çıkıp, sokak sokak, emlakçı emlakçı dolaşıyoruz. Music Together için güzel bir yer olsun istiyoruz. Anne-babaların bebekleriyle kolayca girip çıkacakları, mümkünse arabalarını rahatlıkla park edebilecekleri, hem görünür yerde olup hem de giriş çıkışı engelleyecek bir curcuna içinde olmayan sessiz bir yer.

Ağustos'a göre hazırlıyordum kendimi ama galiba bu aralar bu işi netleştireceğim. Açılış ve ilk kayıtlardan önce yaptığımız buluşmaların da bu mekanda olması iyi olacak çünkü.

Heyecanlı günler yaşıyoruz. En büyük destekçim Adakızım! Zaten her şey ondan ayrı kalmamak ve onunla birlikte güzel vakit geçirmek için başlamadı mı?

3 yorum:

Mine dedi ki...

Yapincakcim,
cok kolay gelsin! umarim tam istedigin gibi, cok guzel bir yer bulursun yakinda. Evet onemli pek cok detay var, otoparki olmasi, yeterince merkezi olmasi, hem sonra tuvaleti, bebek altini degistirmek icin masasi falan olmasi iyi olur. Dedigim gibi bizim muzik dersleri kucucuk bir odada yapiliyor. Aslinda kucuk olmasinin da faydasi hem grup kucuk oluyor hem de cocuklar hocaya yakin oldugu icin ve kosusturacaklari bir mekan olmadigi icin ilgi dagilmiyor. Bi de yerlere plastik puzzle fikrini unutma.

bu arada hosuma giden bir kac blog sana:
www.portakalagaci.com
www.kirmiziminder.com
www.petitandcute.com

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Mine'cim sağol, önerilerin çok yerinde. En azindan kağıt uzerindeki hazırlıklarım tamamlanmış durumda bakalım. Belli mi olur, belki Haziran'a bile yetişir.

Yazdığın blogları ben de bir süredir takibediyorum. Hem bebek büyüt, hem calış, hem üret...harikalar.

Hamarat Anne dedi ki...

googledan ulaştım bu yazınıza, anladıgım kadarıyla bir iş kurmaya calısan, seker bir kızın annesisiniz.
Kolaylıklar dilerim-yazı nisanda yazılmıs,işkuruldu belki de :)-
Sevgiler